Nieuw NDB Magazine online

Beste lidorganisaties,

Er staat weer een nieuwe editie van het ‘NDB Online Magazine’ op onze website! In dit bomvolle magazine vindt u een mooi interview met Europees kampioene Layla Brussel en een terugblik op een succesvol EK jeugd. Verder aandacht voor alle kampioenen van het afgelopen seizoen en blikken we vooruit naar de komende Dutch Open Darts, Finder Darts Masters en de Winmau World Masters. Ook stellen we de gehele Nederlandse selectie aan u voor en geven we uitleg over het selectiebeleid. Natuurlijk valt er nog veel meer te lezen in het nieuwe NDB Online Magazine. Check hem snel!

 

Klik hier om direct naar het NDB Online Magazine te gaan.

We hopen dat het magazine vele geïnteresseerde lezers bereikt, iets waarbij jullie ons uitstekend kunnen helpen. We vragen dan ook aan alle lidorganisaties het magazine te verspreiden en te promoten via bijvoorbeeld jullie eigen website en te delen via Social Media.

 

Daarnaast bieden we met veel plezier ruimte aan in ons NDB magazine voor jullie, onze lidorganisaties. Jullie content, bijvoorbeeld leuke toernooiverslagen of foto’s, is hartstikke welkom! Voor vragen en informatie over het online magazine kunt u contact opnemen met ondergetekende.

 

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

 

Met vriendelijke groet / Kind Regards,

Nederlandse Darts Bond / Dutch Darts Association

 

Paul Engelbertink

Coördinator Marketing & Communicatie

 

Archimedesbaan 7
3439 ME Nieuwegein

T +31 (0) 30 2081 180

E p.engelbertink@ndbdarts.nl

www.ndbdarts.nl

Nieuws

Beste Darters ,

Om het seizoen in stijl af te sluiten en de gewonnen prijzen uit te reiken organiseren we een feest avond waarop we hopen op iedereen zijn

komst. 

De feestavond zal zijn op 26-05-2018 , de zaal is open vanaf 19:00 en prijsuitreiking...

Nr 13 en 14 Eredivisie                    Degradatie

Kampioenen 1e div.                        Promotie

Nr 13 en 14 Div. 1A                         Degradatie

Nr 13  Div. 1B...

Vanaf volgende week dinsdag, 20 maart 2018, spelen alle teams van DC de Sport hun thuiswedstrijden bij Café de Sport 2.0, Markt 7, 5941 GA in Velden.

De oude lokatie aan de rijksweg 74 gaat komend weekend dicht.

Het gaat nog om de volgende teams :

Sport 5, 6 en 7.

VDO - Venlose Darts Organisatie 

5900 AP Venlo

Neem hier contact met ons op