Jeugd heeft de toekomst

Met trots mogen wij zegen dat de jeugd weer de toekomst heeft in de dartsport!

Vandaag was de inloopdag voor de jeugd binnen de regio VDO. Deze werd mede dankzij het VDO en DC de Lange georganiseerd van 11.00 tot 13.00 uur. Maar liefst 15 jongens en 1 meisje stonden te popellen om hun pijltjes te mogen gooien. Deze geweldige opkomst hadden we echter niet verwacht. Door ze verschillende spelvariaties te laten gooien konden we langzaam zien op wat voor een niveau ze konden spelen. De allerkleinste lieten van 301 terug gooien tot enkel of dubbelle uitgooi en de al beter spelende jeugd mochten een partijtje van 501 spelen. Om ze te motieveren waren er ook bekers te winnen. Zoals je op de foto's kunt zien waren er toch veel blije gezichten. Al bij al kunnen we zeer tevreden zijn met de opkomst en interresse voor het jwigd darten. Wij als Dc de lange zullen zeer zeker met deze jeugd proberen verder te gaan en te komen.

Natuurlijk komen er nog andere promotie dagen aan zie hiervoor onze website www.vdodarts.nl

 

Nieuws

Beste Darters ,

Om het seizoen in stijl af te sluiten en de gewonnen prijzen uit te reiken organiseren we een feest avond waarop we hopen op iedereen zijn

komst. 

De feestavond zal zijn op 26-05-2018 , de zaal is open vanaf 19:00 en prijsuitreiking...

Nr 13 en 14 Eredivisie                    Degradatie

Kampioenen 1e div.                        Promotie

Nr 13 en 14 Div. 1A                         Degradatie

Nr 13  Div. 1B...

Vanaf volgende week dinsdag, 20 maart 2018, spelen alle teams van DC de Sport hun thuiswedstrijden bij Café de Sport 2.0, Markt 7, 5941 GA in Velden.

De oude lokatie aan de rijksweg 74 gaat komend weekend dicht.

Het gaat nog om de volgende teams :

Sport 5, 6 en 7.

VDO - Venlose Darts Organisatie 

5900 AP Venlo

Neem hier contact met ons op