22-02-18 - Verplaatsen wedstrijden

Hoi Dartsleden,

Ik wil even vermelden dat het verzetten van wedstrijden absurde vormen aanneemt. Er hoeft maar iets te zijn en de wedstrijd word al verzet.

Verder menen velen van jullie dat er alleen op een Dinsdag gegooid kan worden, of in een bekerweek nou een week heeft 7 dagen waarin gegooid kan worden. Reglementair moeten jullie een verzette wedstrijd de zelfde week inhalen maar zo hard wil ik het niet spelen maar binnen een termijn van 3 weken moet toch kunnen lijkt mij zo. Nu worden er wedstrijden klakkeloos 6 tot 8 weken verzet.

Ook het excuus van dat de kroeg alleen op Dinsdag open is of dat er alleen op die dag gegooid kan worden, of dat we alleen op dinsdag kunnen gooien heb ik het ook wel mee gehad.

Ook kan en moet  er gewoon met 3 man gegooid worden,en bij veel verenigingen is het prima mogelijk om van lagere teams spelers te laten invallen, maar volgens mij rust ook hier een taboe op

Tot nu toe heb ik dit allemaal oogluikend toegestaan maar nu we langzaam in de beslissende fase van de competitie komen gaat hier verandering in komen.

Vanaf 27 Maart, 6 weken voor het einde van de competitie, worden er geen wedstrijden meer verzet alleen bij hoge uitzondering en met mijn toestemming.

Uiteraard mogen wedstrijden ten aller tijde naar voren verplaatst worden.

Danny Massop

Competitieleider

Nieuws

Beste Leden ,

Alle vouchers zijn verzonden naar de personen die het inschrijf formulier hebben ingestuurd voor de feestavond . 

Mocht je desondanks nog geen voucher hebben ontvangen dan stuur een mail naar [email protected] of neem telefonisch...

Bekerfinales A-Ronde:

 

1e      D.C. ’t Kietske

2e      D.C. Tinus

3e      D.C. de Witte Tegelen

3e      D.C. Niens.

 

...

VDO - Venlose Darts Organisatie 

5900 AP Venlo

Neem hier contact met ons op