Jeugd heeft de toekomst

Met trots mogen wij zegen dat de jeugd weer de toekomst heeft in de dartsport!

Vandaag was de inloopdag voor de jeugd binnen de regio VDO. Deze werd mede dankzij het VDO en DC de Lange georganiseerd van 11.00 tot 13.00 uur. Maar liefst 15 jongens en 1 meisje stonden te popellen om hun pijltjes te mogen gooien. Deze geweldige opkomst hadden we echter niet verwacht. Door ze verschillende spelvariaties te laten gooien konden we langzaam zien op wat voor een niveau ze konden spelen. De allerkleinste lieten van 301 terug gooien tot enkel of dubbelle uitgooi en de al beter spelende jeugd mochten een partijtje van 501 spelen. Om ze te motieveren waren er ook bekers te winnen. Zoals je op de foto's kunt zien waren er toch veel blije gezichten. Al bij al kunnen we zeer tevreden zijn met de opkomst en interresse voor het jwigd darten. Wij als Dc de lange zullen zeer zeker met deze jeugd proberen verder te gaan en te komen.

Natuurlijk komen er nog andere promotie dagen aan zie hiervoor onze website www.vdodarts.nl

 

Nieuws

Succes VDO teams tijdens Landelijke Divisiekampioenschappen!!!

Via deze weg feliciteren wij DC 't Kietske met hun 3de plaats cat. Eredivisie op de LDK te Nijkerk !!!

DC de Hazewind 2 wint titel Landelijk Divisiekampioen 1ste Divisie !!!

Voor meer info: ...

Beste Leden,

Het nieuwe seizoen komt eraan , het seizoen zal starten met een algemene leden vergadering op 24 augustus 2018 om 20:00 in Café Feestzaal 'T Ven.

Minimaal 1 afgevaardigde per vereniging dient hierbij aanwezig te zijn. Nadat de vergadering is gesloten zullen de pasjes...

VDO - Venlose Darts Organisatie 

5900 AP Venlo

Neem hier contact met ons op