Open VDO Geslaagd

In Grubbenvorst stond vandaag alweer de vijfde NDB Ranking van dit seizoen op het programma. Danny Jansen (junioren), Layla Brussel (meisjes) en Bradly Roes (aspiranten) hebben de jeugdtitels op hun naam geschreven. In totaal gingen 60 junioren, 18 meisjes en 19 aspiranten de strijd met elkaar aan. Bij de senioren wisten Martijn Kleermaker (heren A), Aileen de Graaf (dames), Angelo Aalfs (heren B) en Cliff Ruiter (paradarts) te winnen. In totaal waren er 110 heren A, 49 dames en 19 paradarters aanwezig tijdens de VDO Open. 

Jeugd:
Bij de junioren leek de winst naar Owen Roelofs te gaan. In de eindstrijd stond hij op een comfortabele 2-0 voorsprong, maar zag de kersverse Nederlands kampioen Danny Jansen vervolgens vier legs op rij pakken. Eindstand 4-2 voor de darter van de DVO. Bij de meisjes ging de winst naar Layla Brussel. Zij was in de finale met 3-2 te sterk voor Romy Vermeulen. Bij de aspiranten lukte het Pim van Bijnen opnieuw niet om de finale te winnen. Hij moest de winst laten aan Bradly Roes (3-0).

Senioren:
Martijn Kleermaker was weer eens de sterkste bij de heren A. De selectiespeler versloeg Nick Crouwel met 2-0 in sets. In de halve eindstrijd was de darter van DBMN al te sterk voor Wouter Vaes en in de kwartfinale versloeg hij Chris Landman. Bij de dames doet Aileen de Graaf hele goede zaken op weg naar het Ranking kampioenschap. Vandaag versloeg ze Anita van der Velden met 5-2 en verstevigde daarmee haar koppositie. Bij de heren B wist Angelo Aalfs met 4-3 te winnen van Kai Steernberg. Beste paradarter in Limburg was Cliff Ruiter.

 

Nieuws

Uitslagen championscup , de finale avond zal plaats vinden op 16 maart 2019

 

/sites/default/files/Finals.pdf

In Grubbenvorst stond vandaag alweer de vijfde NDB Ranking van dit seizoen op het programma. Danny Jansen (junioren), Layla Brussel (meisjes) en Bradly Roes (aspiranten) hebben de jeugdtitels op hun naam geschreven. In totaal gingen 60 junioren, 18 meisjes en 19 aspiranten de strijd met elkaar...

Beste Leden, 

De voorinschrijving is geopend voor de Open VDO , dit is een officieele NDB ranking georganiseerd door de VDO .

LET OP ALLEEN VDO leden die willen deelnemen aan het Heren A toernooi of Dames moeten zich voorinschrijven via :  ...

VDO - Venlose Darts Organisatie 

5900 AP Venlo

Neem hier contact met ons op