Open VDO Geslaagd

In Grubbenvorst stond vandaag alweer de vijfde NDB Ranking van dit seizoen op het programma. Danny Jansen (junioren), Layla Brussel (meisjes) en Bradly Roes (aspiranten) hebben de jeugdtitels op hun naam geschreven. In totaal gingen 60 junioren, 18 meisjes en 19 aspiranten de strijd met elkaar aan. Bij de senioren wisten Martijn Kleermaker (heren A), Aileen de Graaf (dames), Angelo Aalfs (heren B) en Cliff Ruiter (paradarts) te winnen. In totaal waren er 110 heren A, 49 dames en 19 paradarters aanwezig tijdens de VDO Open. 

Jeugd:
Bij de junioren leek de winst naar Owen Roelofs te gaan. In de eindstrijd stond hij op een comfortabele 2-0 voorsprong, maar zag de kersverse Nederlands kampioen Danny Jansen vervolgens vier legs op rij pakken. Eindstand 4-2 voor de darter van de DVO. Bij de meisjes ging de winst naar Layla Brussel. Zij was in de finale met 3-2 te sterk voor Romy Vermeulen. Bij de aspiranten lukte het Pim van Bijnen opnieuw niet om de finale te winnen. Hij moest de winst laten aan Bradly Roes (3-0).

Senioren:
Martijn Kleermaker was weer eens de sterkste bij de heren A. De selectiespeler versloeg Nick Crouwel met 2-0 in sets. In de halve eindstrijd was de darter van DBMN al te sterk voor Wouter Vaes en in de kwartfinale versloeg hij Chris Landman. Bij de dames doet Aileen de Graaf hele goede zaken op weg naar het Ranking kampioenschap. Vandaag versloeg ze Anita van der Velden met 5-2 en verstevigde daarmee haar koppositie. Bij de heren B wist Angelo Aalfs met 4-3 te winnen van Kai Steernberg. Beste paradarter in Limburg was Cliff Ruiter.

 

Nieuws

Beste Darters ,

Om het seizoen in stijl af te sluiten en de gewonnen prijzen uit te reiken organiseren we een feest avond waarop we hopen op iedereen zijn komst. 

De feestavond zal zijn op 01-06-2019 , de zaal is open vanaf 19:00 en prijsuitreiking 

...

Beste Leden ,

Alle teams die nummer 1 , 2 of 3de zijn geworden en of een 170 uitgooi komen in aanmerking voor een prijs die op de feestavond ( 01-06-2019 ) opgehaald dienen te worden. 

Let op dat de prijzen opgehaald worden indien dit niet gebeurd volgt er een boete !

...

Beste Leden ,

Het einde van dart seizoen 2018 - 2019 nadert . 

Wij hopen dat jullie een leuk seizoen hebben gehad en ook volgend jaar weer willen deelnemen aan onze competitie. 

De inschrijfdag voor het seizoen 2019 - 2020 zal plaats vinden op : 13 juli 2019...

VDO - Venlose Darts Organisatie 

5900 AP Venlo

Neem hier contact met ons op